HOME
MANAGEMENT COACHING
COACHING SPECIALISTEN/EXPERTS
TEAMCOACHING
PERFORMANCE MANAGEMENT
OVER INNERS
RECENSIES
CONTACT
INTERVISIE
RECENSIES
Ellie Jager-Delfstra en Hennie de Boer:
Ingrid zorgt voor een uitstekende basis door het creeeren van een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Hierdoor geeft ze je een veilig gevoel waardoor je dicht bij jezelf kunt blijven. Ze bouwt voort op je eigen kracht en is uitstekend in staat om je met jezelf een confrontatie aan te laten gaan op een plezierige manier. Door deze spiegel voor te houden zorgt ze voor een stuk bewustwording en krijg je de nodige bagage om zelf met vertrouwen de volgende stap te zetten. Ingrid is als coach en mens erg inspirerend en motiverend!!!

Alfred Vos:
Mijn Coach werd Team Coach.
Na het plannen van een datum voor een belangrijke eerste teammeeting van mijn managementteam met als doel het vertalen van de strategie van onze nieuwe organisatie naar concrete plannen per afdeling kwam ik al snel tot de conclusie dat ik hierbij een teamcoach nodig had die ons (nieuwe) team vooral kon helpen met het geven van echt commitment voor de forse uitdagingen.
Na een korte zoektocht hervond ik het contact met Ingrid Radhakishun, waarmee ik zelf een aantal jaren eerder in een zeer pittig coachtraject een prima ervaring had gehad.
Inmiddels heb ik meerdere teamcoachervaringen met Ingrid en verwijs ik ook graag medewerkers door naar Inners.

Jannes Gelling;
Ingrid is een vakvrouw pur sang en een kanjer in het voeren van coachingsgesprekken. Als coach weet ze op een enthousiaste en inspirerende wijze het beste in mensen naar boven te halen.

Manon Copini en Willeke Ruiten ING Nederland:
Wij hebben Ingrid benaderd om op basis van een aantal doelstellingen een programma voor een afdelingsdag te ontwerpen en te begeleiden.
Enerzijds lag er focus op de individuele bijdrage aan het behalen van de ambitie en doelstellingen van de afdeling anderzijds op ‘samen sterk’ en trots zijn op de afdeling en de organisatie.
De afdelingsdag had als overall doelstelling bij te dragen aan een hogere kwaliteit van dienstverlening van het team door het:

1 vergroten van zelfkennis en zelfreflectie
2 meervoudig leren kijken naar een situatie
3 verhogen van kritisch denkvermogen
4 vergroten weerbaarheid medewerkers voor aankomende veranderingen

Dankzij Ingrid hebben wij met de afdeling een zeer geslaagde bijeenkomst meegemaakt waarin inzicht en samenhang werd gekregen door het creëren van een theoretisch maar ook praktisch kader. Haar begeleiding is authentiek, uitdagend, professioneel en energiek. Medewerkers gaven na afloop aan het een nuttige maar ook een plezierige dag te hebben gevonden.

Ingrid Knol;
Dankbaar kijk ik terug op de prettige gesprekken met Ingrid Radhakishun. Met het thema “Uit m’n hoofd, in m’n hart” ging ik bij haar het coachingtraject in. Vanaf het eerste moment voelde ik me vertrouwd bij haar. Dankzij haar openheid, haar positieve, maar kritische blik, haar betrokkenheid en haar humor (her)vond ik rust, kracht en vertrouwen! Ingrid is naast een goede en prettige coach een fantastisch mens!

Eline Taekema / Letty Minnaar;
Binnen onze organisatie, Woonzorg Nederland, is gekozen om een cultuurtraject met interne begeleiders uit te voeren. Wij hebben ons vrijwillig opgegeven als begeleider. Na het volgen van een voorbereidingstraining zijn we aan de slag gegaan. Als begeleider ga je dan aan de slag met een afdeling gedurende negen sessies om handen en voeten te geven aan de uitgangspunten van het traject. Los van de methodieken en tools die je als begeleider inzet, is aansluiting vinden bij de afdeling een absolute uitdaging. We hebben Ingrid gevraagd om ons te ondersteunen Zij heeft ons in de workshop Groepsdynamica enkele inzichten gegeven om constructief met groepen aan het werk te kunnen blijven.
Hoewel Ingrid onze organisatie niet kende heeft de groep begeleiders het gevoel gekregen dat zij onze positie en situatie goed begrepen heeft. Met haar authentieke en innemende houding heeft zij in een korte tijd (halve dag) een band weten te bouwen die vertrouwen gaf. Tijdens de rollenspelen heeft ieder van ons goed kunnen oefenen en Ingrid verraste ons met doeltreffende feedback en inzicht in eigen gedrag.


 

WORKSHOP AUTHENTIEK LEIDING-GEVEN EN COACHEN VAN TEAMS
IINSCHRIJFFORMULIER
REACTIES VAN DE DEELNEMERS
AAN DE WORKSHOP . . . .